Ten Hag 'heeft veel problemen op te lossen'
Sport

Ten Hag 'heeft veel problemen op te lossen'

De redacteur van Manchester United-site United We Stand, Andy Mitten, uitte zijn verbazing over de overwinning in de FA Cup en benadrukte dat er nog steeds verschillende problemen zijn die de club moet aanpakken. De onverwachte overwinning op titelverdediger en rivaal Manchester City heeft vragen doen rijzen over de positie van Erik ten Hag bij de club en het potentieel van het team voor de toekomst. Mitten benadrukte de noodzaak van aanzienlijke verbeteringen voordat de nieuwe campagne begint.

Mitten deelde zijn visie op BBC Radio 5 Live Breakfast en beschreef de overwinning van de FA Cup als een historisch moment voor Manchester United, ondanks een teleurstellend competitieseizoen. Hij erkende de uitdagingen waarmee het team werd geconfronteerd als gevolg van blessures en hun gebrek aan overtuigende prestaties, zelfs met de sterkste opstelling. De overwinning op Wembley zorgde voor een positieve noot om het seizoen mee af te sluiten, waardoor de spelers en de club een broodnodige zelfvertrouwenboost kregen.

Hoewel de vooruitzichten optimistischer zijn na de overwinning in de FA Cup, erkende Mitten dat er nog steeds onderliggende problemen zijn die moeten worden aangepakt. Manchester United eindigde als achtste in de Premier League en had het moeilijk in de Champions League, maar slaagde er niet in een plek in de Europese competitie veilig te stellen. Mitten benadrukte het belang van een aanzienlijke verbetering in het komende seizoen en merkte op dat de verwachtingen voor het winnen van de competitie niet hooggespannen zijn, maar dat betere prestaties noodzakelijk zijn.

Mitten wees erop dat er aanhoudende onzekerheden zijn over de toekomst van de manager en de toewijding van de spelers. Ondanks verbeteringen onder leiding van Ten Hag zijn er volgens Mitten nog punten die aandacht behoeven. Hij benadrukte de noodzaak van een sterkere aanwezigheid en charisma van de manager om de resterende problemen binnen de club aan te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER