Technologie

Tencent Games zet in op cloud- en mobiel gamen

Tencent Games, een wereldleider in de videogamebranche, verwacht dat de markt voor cloud- en mobiele gaming in de nabije toekomst snel zal groeien. Het bedrijf heeft al een sterke aanwezigheid in de regio’s MENA en Azië en is strategisch gepositioneerd om zijn groeiende Europese markt verder te versterken. Tencent Gaming werkt samen met Logitech om de draagbare gamingconsole ‘Logitech G Cloud’ te lanceren, die in mei 2023 officieel in Europa werd gelanceerd. Tijdens IFA Berlijn, de grootste vakbeurs voor consumentenelektronica in Duitsland, zei Daniel Wu, algemeen directeur van Tencent Game Innovation Lab: Wij zie dat de voorkeur voor instant game steeds groter wordt. Mobiele apparaten zullen in de toekomst zeer waarschijnlijk het volgende grote gamingplatform worden en wij geloven dat cloudgaming een groot potentieel heeft. “

Het spel wordt voortdurend verbeterd. Gamers eisen steeds meer meeslepende game-ervaringen met functies zoals Full HD 1920 x 1080 resolutie, vloeiende vernieuwingsfrequenties van 60 Hz en geavanceerde ray tracing-technologie. Als gevolg hiervan is de vraag naar spelapparaten aanzienlijk toegenomen en zal deze blijven toenemen. Tencent Games verwacht dat mobiele apparaten aan deze hoge normen voldoen en spelers audio en graphics van de hoogste kwaliteit bieden. Spelers verwachten ook steeds vaker dat ze altijd en overal van hun game-ervaring kunnen genieten, zonder het gedoe van tijdrovende downloads, installaties en updates. Tencent Games is van mening dat de integratie van cloudgaming en mobiele apparaten een oplossing biedt voor de tegenstelling tussen apparaatprestaties en draagbaarheid, het knelpunt van rekenkracht in hardwareprestaties elimineert en de drukke levensstijl van vandaag aanpakt. Wij geloven dat aan uw behoeften zal worden voldaan.

De lancering van mobiele cloud-gamingapparaten zal de uitbreiding van directe, meeslepende mobiele game-ervaringen vergemakkelijken. Tencent Games Innovation Lab werkt actief aan het introduceren van deze geavanceerde apparaten op de internationale markt. Tencent Games, opgericht in 2003, is uitgegroeid tot een toonaangevend wereldwijd platform voor de ontwikkeling, publicatie en beheer van games, evenals de grootste online gaminggemeenschap in China. Met meer dan 140 binnenlandse games en gelicentieerde games in 200 landen en regio’s bieden we interactieve entertainmentervaringen aan honderden miljoenen gebruikers. Enkele van de meest populaire titels zijn Honor of Kings, PUBG MOBILE en League of Legends.

LAAT EEN REACTIE ACHTER