Terry McLaurin beschrijft Jayden Daniels als “nederig, zelfverzekerd en grondig voorbereid”
Sport

Terry McLaurin beschrijft Jayden Daniels als “nederig, zelfverzekerd en grondig voorbereid”

Brede ontvanger Terry McLaurin van de Commanders is optimistisch over de toekomst nu rookie quarterback Jayden Daniels zich bij het team heeft aangesloten. McLaurin heeft in het verleden met verschillende quarterbacks gespeeld, maar hij hoopt dat Daniels stabiliteit in de positie zal brengen. De wideout is van mening dat Daniels goed voorbereid is en waardeert de open communicatie die ze hebben over wat er moet gebeuren om te slagen in het komende seizoen.

McLaurin is onder de indruk van Daniels' zelfvertrouwen en nederigheid, evenals zijn vermogen om zijn fouten te erkennen en ervan te leren. De brede ontvanger prijst Daniels voor zijn vaardigheid in het maken van diepe worpen en timingpatronen, wat aangeeft dat de beginnende quarterback een positieve indruk heeft gemaakt tijdens OTA's.

Terwijl het team het trainingskamp en het voorseizoen ingaat, blijft McLaurin vertrouwen hebben in het vermogen van Daniels om de uitdagingen aan te gaan die ons te wachten staan. McLaurins samenwerking met Daniels is tot nu toe veelbelovend en hij kijkt ernaar uit om te zien hoe hun connectie op het veld zich de komende jaren ontwikkelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER