Texaanse OTA's gaan verder zonder Laremy Tunsil en Stefon Diggs
Sport

Texaanse OTA's gaan verder zonder Laremy Tunsil en Stefon Diggs

Terwijl de Texanen de OTA-fase van hun buitenseizoenschema ingaan, worden ze geconfronteerd met de afwezigheid van verschillende belangrijke aanvallende starters. Uit rapporten blijkt dat linkstackle Laremy Tunsil en brede ontvanger Stefon Diggs dinsdag niet aanwezig waren op de tweede dag van de OTA's. Bovendien ontbraken ook linkerbewaker Tytus Howard, rechterbewaker Shaq Mason en edge rusher Danielle Hunter tijdens de training.

Opgemerkt wordt dat Tunsil er vaak voor kiest om buiten het seizoen alleen te trainen, terwijl Howard herstellende is van een beenblessure die zijn seizoen 2023 voortijdig beëindigde. Ondanks hun huidige afwezigheid hebben sommige spelers eerder dit voorjaar deelgenomen aan andere vrijwillige trainingen.

De Texanen zullen hun enige verplichte werk buiten het seizoen hebben tijdens een minikamp dat gepland staat voor 11-13 juni. Eventuele afwezigheden tijdens deze verplichte periode zullen belangrijker en opmerkelijker zijn, wat het belang van teamdeelname tijdens cruciale tijden van voorbereiding op het komende seizoen benadrukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER