The Hartford introduceert een nieuwe, door Soni geleide structuur om de activiteiten en technologie-integratie te stroomlijnen
Technologie

The Hartford introduceert een nieuwe, door Soni geleide structuur om de activiteiten en technologie-integratie te stroomlijnen

Het Hartford heeft onlangs een reorganisatie ondergaan, waarbij de activiteiten, technologie, data, analyses en cyberfuncties zijn samengebracht onder leiding van Chief Information Officer Deepa Soni. Als gevolg hiervan heeft John Kinney, die voorheen verantwoordelijk was voor claims en operaties, het bedrijf verlaten.

Deze leiderschapsverschuiving heeft tot doel de activiteiten van de verzekeraar te stroomlijnen en te verbeteren door sleutelfuncties te centraliseren en samenwerking tussen verschillende bedrijfsonderdelen te bevorderen. Door deze afdelingen onder één leiderschapsteam te consolideren, wil The Hartford de efficiëntie, communicatie en algehele prestaties verbeteren.

Voor meer informatie over deze ontwikkeling of om te informeren naar abonnementsmogelijkheden en commerciële mogelijkheden verwijzen wij u naar onderstaande contactgegevens. Of u nu een huidige abonnee bent of geïnteresseerd bent om er een te worden, wij zijn er om u te helpen met al uw vragen of verzoeken. Bedankt voor uw voortdurende steun en interesse in The Hartford.

LAAT EEN REACTIE ACHTER