The Most Famous Muzzle in Glina: My Flekica Posed for Pictures with Ministers and the Mayor
Nieuws

The Most Famous Muzzle in Glina: My Flekica Posed for Pictures with Ministers and the Mayor

Flekica is een pekineesmix die dol is op selfies maken en schilderen. Haar baasje, Blaža Crnolatac, is fan van de premier en wist de premier zover te krijgen dat hij een selfie met Flekica maakte. De premier hielp hen ook met het maken van enkele foto’s en drukte zelfs op de ontspanknop van Flekica’s mobiele telefoon.

Blaža zegt dat Flekica de beroemdste hond in Glina is, bekend als zachtaardig en vriendelijk. Ze heeft foto’s gemaakt met ministers, de premier en de burgemeester. Flekica viert op 1 januari haar achtste verjaardag.

Blaža drukt geluk en dankbaarheid uit omdat ze eindelijk zonder stress, verdriet en met optimisme en geluk kan leven, vooral met Flekica en dierbaren. Ze heeft de afgelopen drie jaar met uitdagingen te maken gehad, waaronder ontheemding na een aardbeving, maar nu zijn ze dankbaar voor een nieuw appartement dat door de staat ter beschikking is gesteld.

Het nieuwe appartement is voorzien van vloerverwarming, waar Flekica graag haar pootjes mee zal verwarmen. Blaža, die normaal gesproken sociale bijstand ontvangt, kijkt ernaar uit om te gaan genieten van hun nieuwe huis bij Flekica.

LAAT EEN REACTIE ACHTER