Thieves Steal Donation Box for Needy Animals in Freiberg, Saxony
Nieuws

Thieves Steal Donation Box for Needy Animals in Freiberg, Saxony

In Freiberg (Saksen) ziet men een man met een pet rondkijken in een winkel en lijkt te stelen. De verdachte is op de vlucht met een donatiebox bedoeld voor arme dieren en de politie probeert hem actief te arresteren. Volgens politierapporten bezocht de man op 16 november een winkel aan de Petersstrasse in Freiberg en werd hij vastgelegd door een bewakingscamera. Rond 15.10 uur voerde hij ter afleiding een verkoopgesprek met het personeel, maar stal de donatiebox toen de gelegenheid zich voordeed.

De man, beschreven als ongeveer 45 jaar oud, 1,90 meter lang en sterk, had op het moment van het misdrijf een stoppels van drie dagen. Hij ging er met succes vandoor met de donatiebox met daarin enkele honderden euro's, bedoeld voor een dierenasiel en een dierentuin. De politie is op zoek naar informatie van iedereen die de man herkent op de bewakingsbeelden of weet waar hij zich bevindt. Het publiek wordt dringend verzocht om voor relevante informatie contact op te nemen met de politie op 03731/700.

Het internet staat vol met een verscheidenheid aan profielen en inhoud die mogelijk niet direct verband houden met het incident, zoals discussies over speelautomaten, online gokken, bedrijvengidsen, fotografie en muziekpromotiediensten. Gebruikers kunnen informatie vinden over verschillende onderwerpen en communiceren met verschillende gemeenschappen, hoewel het essentieel is om zich te concentreren op het belangrijkste nieuws en updates over de diefstal in Freiberg. De man die verantwoordelijk is voor het stelen van de donatiebox voor dieren is nog steeds op vrije voeten, en alle informatie die tot zijn arrestatie kan leiden is van cruciaal belang voor de autoriteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER