Three Los Angeles steakhouses have been recognized as some of the top restaurants in the world.
Nieuws

Three Los Angeles steakhouses have been recognized as some of the top restaurants in the world.

De omgeving van Los Angeles is beroemd om verschillende redenen, van Hollywood tot Disneyland en de Lakers. Nu kan LA met trots drie van de beste steakhouses ter wereld claimen, volgens de lijst van 2024 van 's werelds beste steakrestaurants. Terwijl de eerste plaats naar Parrila Don Julio in Buenos Aires gaat, zijn de drie inzendingen uit LA zeker lovenswaardig.

In Hollywood is er Gwen – een gastronomische bestemming die plek nummer 44 op de wereldranglijst heeft veiliggesteld. Gwen richt zich op vleesgerichte gerechten met hoogwaardige ingrediënten die tot in de perfectie zijn bereid. Van huisgemaakte charcuterieplanken tot een 30-daagse rib-eye, het degustatiemenu bij Gwen is een stuk beter dan de rest. Bovendien functioneert het restaurant ook als een uitstekende slagerij.

In Brentwood heeft Baltaire plek nummer 56 op de ranglijst opgeëist. Baltaire biedt een verfijnde kijk op klassieke steakhouse-gerechten in een van de mooiste eetzalen van de stad. Na de maaltijd kunt u genieten van een stuk banoffeetaart of vers gemaakte beignets voor een zoete afdronk.

Voor een meer eigentijdse ervaring is Nick & Stef's in DTLA gerangschikt op nummer 66. Naast uitstekende visgerechten biedt Nick & Stef's uitstekende bijgerechten zoals spinazieroom en truffelfrietjes. Bezoekers kunnen in dit luxe steakhouse een moderne draai aan traditionele steakhouse-gerechten verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER