Nieuws

Tickets for the Diamondbacks’ home games in the World Series available for purchase starting Monday

Kaartjes voor mogelijke World Series-wedstrijden op Chase Field tussen de Arizona Diamondbacks en een tegenstander uit de American League zijn nu te koop. Fans kunnen online kaartjes kopen ter voorbereiding op de D-backs om het op te nemen tegen de Texas Rangers of Houston Astros. De ALCS staan ​​momenteel gelijk, met een beslissende Game 7 op het programma voor maandagavond.

Om ervoor te zorgen dat de Diamondbacks doorgaan naar de World Series, moeten ze de Philadelphia Phillies verslaan in Games 6 en 7 in Citizens Bank Park op maandag en dinsdag. De ploeg staat momenteel met 3-2 achter in de NLCS. Als de Diamondbacks de World Series halen, zouden ze het lager geplaatste team zijn, na 84 wedstrijden te hebben gewonnen in de reguliere competitie, vergeleken met de Rangers en Astros die beiden 90 wedstrijden wonnen.

De World Series begint vrijdag en zal een 2-3-2-format volgen. Dit betekent dat de eerste twee wedstrijden in Texas zouden worden gehouden, en als Arizona door zou gaan, zouden Games 3-5 plaatsvinden op Chase Field. Deze wedstrijden staan ​​gepland voor maandag 30 oktober; dinsdag 31 oktober; en woensdag 1 november. Alle World Series-wedstrijden worden uitgezonden op FOX.

Hier is het schema voor de World Series 2023:

Vrijdag 27 oktober: Game 1 op het hoger geplaatste thuisland FOX
Zaterdag 28 oktober: Game 2 op hoger geplaatst thuis, FOX
Maandag 30 oktober: Game 3 in het lagere reekshoofdhuis, FOX
Dinsdag 31 oktober: Game 4 in het lagere reekshoofdhuis, FOX
Woensdag 1 november (indien nodig): Game 5 op het lagere reekshoofdhuis, FOX
Vrijdag 3 november (indien nodig): Game 6 op hoger geplaatst thuis, FOX
Zaterdag 4 november (indien nodig): Game 7 op hoger geplaatst thuis, FOX

LAAT EEN REACTIE ACHTER