Timberwolves sweep-serie?  Samenvatting van de sportkoppen uit Minnesota
Sport

Timberwolves sweep-serie? Samenvatting van de sportkoppen uit Minnesota

Deze week kijken Timberwolves-fans reikhalzend uit naar de uitkomst van de serie tegen de Phoenix Suns, waarbij de vraag blijft hangen: Wolves in four? De ploeg is erin geslaagd twee overwinningen veilig te stellen in de reeks van zeven wedstrijden, wat een belangrijke comeback betekent na eerdere verliezen tegen Phoenix tijdens de reguliere competitie. Met nog maar twee overwinningen nodig staan ​​de Wolves op het punt door te gaan naar de volgende ronde van de NBA-play-offs.

Om zich te verdiepen in dit sportnieuws, voegden Wally Langfellow en Eric Nelson, beide presentatoren van de tienduizendste talkshow over sport en bijdragers aan Minnesota Score Sports Magazine, zich bij MPR News-gastpresentator Nina Moini. Eric is, naast zijn hostingtaken, een Vikings-verslaggever voor CBS Sports, die deskundig inzicht geeft in de huidige stand van zaken in de NBA-play-offs en de prestaties van de Timberwolves tegen de Suns.

Als je het volledige gesprek hebt gemist, kun je het beluisteren via de audiospeler hierboven. Vergeet niet om u te abonneren op de Minnesota Now-podcast op Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of uw favoriete podcastplatform om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en discussies. Afschriften voor Minnesota Now-afleveringen zijn doorgaans de volgende werkdag beschikbaar, dus kom zeker hier terug voor meer gedetailleerde informatie.

MPR News blijft zich inzetten voor het leveren van betrouwbare en onpartijdige berichtgeving, dankzij de steun van luisteraars zoals jij. Uw bijdragen stellen ons in staat om toegankelijke, onbevreesde journalistiek te blijven bieden en betekenisvolle gesprekken te blijven bevorderen zonder belemmeringen van betaalmuren of beperkingen. Uw vrijgevigheid maakt echt een verschil en helpt ons onze missie te handhaven om onze gemeenschap effectief te informeren en te betrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER