Transforming from scared child to champion racer – DirtFish
Nieuws

Transforming from scared child to champion racer – DirtFish

Toen Hämäläinen nog maar vier jaar oud was, zat ze voor het eerst op de passagiersstoel van een rallyauto. Door die ervaring voelde ze zich echter bang en wilde ze uit de auto stappen. Ondanks deze eerste reactie begon haar interesse in rally’s in de loop der jaren te groeien, totdat ze uiteindelijk op 19- of 20-jarige leeftijd besloot dat ze met rally’s wilde beginnen.

Tegenwoordig navigeert Hämäläinen voor Emil Lindholm, met wie ze succes boekte bij het winnen van de WRC2-titel. Tijdens een gesprek met haar collega’s in de WRC2-bijrijders kwam haar unieke cadans bij het lezen van pacenotes ter sprake. Ondanks dat sommige mensen haar stijl niet leuk vonden, maakte Hämäläinen duidelijk dat hun mening voor haar niet relevant was.

Als we terugkijken op haar reis van een bang kind in een rallyauto naar een succesvolle navigator, zijn de vastberadenheid en passie van Hämäläinen voor rallyrijden duidelijk. Zelfs als ze kritiek krijgt vanwege haar leesstijl, blijft ze gefocust op haar doelen en blijft ze uitblinken in haar vakgebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER