TSA stimuleert middelen en technologie voor een golf van vakantiereizen
Technologie

TSA stimuleert middelen en technologie voor een golf van vakantiereizen

De Transportation Security Administration (TSA) is voorbereid op het grote aantal vakantiereizen dat de komende dagen wordt verwacht. Terwijl de American Automobile Association (AAA) anticipeert op recordbrekende reizen rond Kerstmis en Nieuwjaarsdag, verklaarde TSA-woordvoerder Jessica Mayle dat het bureau nauw samenwerkt met luchtvaartmaatschappijen en luchthavenpartners om het verwachte aantal vluchten en reizigers te voorspellen. TSA heeft het personeelsbestand uitgebreid en nieuwe technologie geïmplementeerd om het proces van de veiligheidscontrole voor reizigers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mayle benadrukte het gebruik van authenticatietechnologie op veel luchthavens, die ID’s valideert en ervoor zorgt dat ze geldig zijn voor de reis van die dag. Deze technologie is slechts een van de vele verbeteringen die TSA heeft doorgevoerd om de reiservaring voor passagiers te verbeteren.

Nu het vakantieseizoen nadert, staat TSA klaar om de toestroom van reizigers te verwelkomen en streeft zij ernaar het beveiligingsonderzoek zo efficiënt en stressvrij mogelijk te maken. In het besef dat veel reizigers op de luchthaven met nieuwe technologie te maken kunnen krijgen, dringt TSA er bij passagiers op aan om voorbereid en geïnformeerd te zijn voordat ze aan hun reis beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER