Twee Panthers halen de plaats in de top 32 van PFF-bewakers
Sport

Twee Panthers halen de plaats in de top 32 van PFF-bewakers

De Carolina Panthers hebben aanzienlijke investeringen gedaan in hun aanvalslinie door bewakers Robert Hunt en Damien Lewis te contracteren voor grote contracten. Pro Football Focus rangschikte Hunt als de 10e beste bewaker die het seizoen 2024 inging. In 2023 had Hunt indrukwekkende cijfers, stond slechts vijf druk toe en had het laagste drukpercentage in de competitie. Ondanks dat hij enkele wedstrijden miste vanwege een blessure, presteerde hij nog steeds goed en verdiende hij een vijfjarig contract ter waarde van $ 100 miljoen bij de Panthers.

Hunt zal gedurende de looptijd van zijn contract de taak krijgen om quarterback Bryce Young te beschermen. Lewis, de 29e gerangschikte bewaker op de lijst, tekende ook een lucratieve deal met de Panthers. Hij had de afgelopen twee seizoenen een solide pass-blocking-cijfer en zal goed moeten blijven presteren om Young te beschermen.

Zowel Hunt als Lewis voegen waardevolle ervaring en talent toe aan de aanvalslinie van de Panthers, wat cruciaal zal zijn om het team te helpen slagen in de komende seizoenen. Het zullen cruciale onderdelen zijn om Young veilig te houden en hem de tijd te geven die hij nodig heeft om op het veld te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER