Twenty-three accidents and seventeen criminal acts reported on New Year’s Eve
Nieuws

Twenty-three accidents and seventeen criminal acts reported on New Year’s Eve

De gekste nacht van het jaar bracht meer dan alleen maar feest, want de politie van Zagrebačka meldde de afgelopen 24 uur 23 verkeersongelukken en 17 strafbare feiten. Onder deze misdrijven was huiselijk geweld prominent aanwezig, waarbij verschillende gevallen werden vermeld in verschillende artikelen van het Wetboek van Strafrecht en de Wet inzake de bescherming tegen huiselijk geweld.

Eén incident betrof een schietpartij in het raam van een gezinswoning in Zagreb, terwijl een ander incident resulteerde in een brand op het dak van een verlaten pakhuis in Sesvete. Bovendien brak er brand uit in het dak van een bedrijfsgebouw in Šibice, mogelijk als gevolg van de werking van een pyrotechnisch apparaat. In totaal hebben de brandweerlieden gereageerd op drie brandgerelateerde incidenten.

De politie heeft ook melding gemaakt van een aantal verkeersongevallen, waaronder één waarbij een 20-jarige man twee minderjarige meisjes aanreed die de straat overstaken op een zebrapad. Het ongeval leidde tot ernstige en lichte verwondingen bij de slachtoffers en het verkeer in het getroffen gebied lag bijna twee uur lang stil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER