Uitbreiding Nieuws biedt Business of Farming-cursus aan
Nieuws

Uitbreiding Nieuws biedt Business of Farming-cursus aan

Het Solid Ground-programma van UConn Extension accepteert momenteel aanvragen voor het nieuwe trainingsprogramma genaamd ‘The Business of Farming’. Deze cursus biedt een leermogelijkheid van 7 weken voor 15-18 deelnemers, die zowel virtuele als persoonlijke ontmoetingen omvat. Het programma is ontworpen om zakelijke en technische vaardigheden te ontwikkelen en te versterken voor beginnende boeren met 0 – 3 jaar ervaring, met de nadruk op historisch achtergestelde boeren.
Deelnemers aan het programma krijgen de kans om in contact te komen met collega-boeren en nieuwe netwerken te ontwikkelen. Dit zal een veilige ruimte bieden voor informele interacties, het delen van kennis, kameraadschap en het opbouwen van relaties. Nu we de wintermaanden in de landbouw ingaan, is dit een belangrijk moment voor boeren om fundamentele vaardigheden te verwerven op het gebied van het management van boerderijen, zoals het voltooien van een businessplan, het bijhouden van bedrijfsgegevens, het indienen van belastingen en het schrijven van subsidies.
De trainingen vinden plaats op vrijdag van 19 januari tot en met 1 maart, met zowel virtuele als twee persoonlijke modules. De cursus kost $ 60, met een terugbetaling van $ 30 bij voltooiing vóór 1 april. Het programma staat open voor beginnende boeren met 0 – 3 jaar ervaring, met een focus op historisch achtergestelde boeren. De deadline voor de aanvraag is 9 januari.
De cursus omvat onderwerpen zoals het schrijven van een businessplan, het vinden van uw markt, belastingvoorbereiding, subsidiemogelijkheden en meer. De persoonlijke modules worden gehouden op vrijdag 26 januari en 1 maart van 9.00 tot 13.00 uur in het Tolland Agricultural Centre (24 Hyde Rd. Vernon, CT). Iedereen die geïnteresseerd is in de cursus kan zich aanmelden op s.uconn.edu/businessoffarming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER