Uitgelekte video suggereert dat de Sonic-game, geïnspireerd door “Fall Guys”, binnenkort verschijnt
Technologie

Uitgelekte video suggereert dat de Sonic-game, geïnspireerd door “Fall Guys”, binnenkort verschijnt

Een uitgelekte trailer voor een nieuwe Sonic-game genaamd ‘Sonic Toys Party’ lijkt aan te tonen dat Sega voor dit deel inspiratie heeft gehaald uit de populaire game ‘Fall Guys’. De trailer, gepost op het YouTube-kanaal van The Sonic Show, toont Sonic, Tails, Shadow en Knuckles die samen met maximaal 32 andere concurrenten door levels met obstakels en vallen racen. De fanpagina van Sonic Stadium onthulde dat de game wordt ontwikkeld door Sega Networks en bedoeld is als mobiele game.

Hoewel er opvallende overeenkomsten zijn tussen ‘Sonic Toys Party’ en ‘Fall Guys’, zijn er ook enkele nieuwe functies in de game aanwezig. Zo zijn er 2D-levels die doen denken aan klassieke Sonic-games. Naast deze nieuwe mobiele game werkt Sega ook aan een ‘Knuckles’-serie die in april in première gaat op de Paramount-streamingdienst.

In ander nieuws onderzoeken verschillende artikelen het onderwerp Delta 8 en Delta 9 THC-gummies. Ze bespreken de voordelen, effecten en wettigheid rond deze producten. In deze artikelen worden ook verschillende soorten en manieren onderzocht om THCA-bloemen te consumeren, waardoor licht wordt geworpen op de mogelijkheden van deze producten voor ontspanning en welzijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER