Uitnodiging om deel te nemen aan een rondetafelgesprek voor kleine bedrijven in Conroe
Nieuws

Uitnodiging om deel te nemen aan een rondetafelgesprek voor kleine bedrijven in Conroe

NFIB Texas zal op 22 april in Conroe een rondetafelevenement organiseren waar staatsenator Brandon Creighton de prestigieuze Guardian of Small Business Award zal uitreiken. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan wetgevers die uitzonderlijke steun hebben getoond voor kwesties in kleine bedrijven.

Senator Creighton was tijdens zijn verblijf in het staatshuis een groot voorstander van kleine bedrijven. Hij wordt erkend voor zijn werk aan de Texas Regulatory Consistency Act, die kleine bedrijven helpt beschermen tegen uitdagingen en onzekerheden op regelgevingsgebied.

Na de prijsuitreiking krijgen de aanwezigen de gelegenheid om in gesprek te gaan met senator Creighton. Dit is een kans voor eigenaren van kleine bedrijven om hun verhalen te delen en de uitdagingen te bespreken waarmee ze momenteel worden geconfronteerd. Daarnaast zal er als onderdeel van het evenement een rondleiding door de Bartletts-distilleerderij plaatsvinden.

Om dit evenement bij te wonen, kunt u zich inschrijven door op de meegeleverde link te klikken. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Grassroots Manager Logan Nevonen via e-mail op [email protected]. Sluit u aan bij NFIB Texas om senator Creighton te eren voor zijn toewijding aan het ondersteunen van kleine bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER