Union Pacific Railroad included in Dow Jones Sustainability World Index
Nieuws

Union Pacific Railroad included in Dow Jones Sustainability World Index

Union Pacific Corporation (NYSE: UNP) is onlangs opgenomen in zowel de Wereld- als de Noord-Amerikaanse Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) voor 2023, waardoor het de eerste Amerikaanse Klasse I-spoorlijn is die op de Wereldindex staat. Deze prestigieuze erkenning vertegenwoordigt de top 10% van de 2.500 grootste bedrijven in de S&P Global BMI, gebaseerd op economische, ecologische en sociale langetermijncriteria. De president van het bedrijf, Beth Whited, zei dat de erkenning in de DJSI het bewijs is van de transparante vooruitgang van Union Pacific om de impact op het milieu te verminderen, de waarde die het voor werknemers oplevert door zinvol werk te vergroten en te voldoen aan de hoogste ethische normen.

Dit is het tweede jaar dat Union Pacific de Noord-Amerikaanse DJSI Index heeft bereikt en de spoorwegmaatschappij rapporteert regelmatig haar vooruitgang op alle gebieden van milieu-, sociale en bestuurspraktijken via haar Building America Report, Climate Action Plan en We Are One-rapporten . De Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) en de Dow Jones Sustainability Indices werden in 1999 gelanceerd als de baanbrekende reeks mondiale duurzaamheidsbenchmarks die op de markt beschikbaar zijn, bestaande uit mondiale, regionale en landenbenchmarks.

Union Pacific streeft ernaar goederen op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier aan gezinnen en bedrijven te leveren, actief in 23 westerse staten en haar klanten en gemeenschappen te verbinden met de wereldeconomie. Het bedrijf geeft prioriteit aan milieuverantwoorde manieren om vracht te vervoeren, met als doel toekomstige generaties te beschermen. Meer informatie over Union Pacific is te vinden op haar website, www.up.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER