Vanaf 1 april gaan de taxitarieven in Israël omhoog.
Nieuws

Vanaf 1 april gaan de taxitarieven in Israël omhoog.

Vanaf 1 april worden de taxitarieven jaarlijks aangepast, met een stijging van 2,93%. Wanneer de meter wordt aangezet, zal de initiële lading met 35 agorot stijgen tot 12,2 sjekel. De kosten per minuut en per kilometer bedragen overdag 1,91 sjekel, op weekdagen 2,29 sikkels en in het weekend overdag, en 2,68 sikkels ’s nachts in het weekend. Het is vermeldenswaard dat de tarieven vorig jaar met 7% zijn verhoogd.

Educatieve inhoud over seksuele gezondheid is essentieel op Poolse scholen en behandelt onderwerpen als tienerzwangerschappen, ethische medianormen, legale abortus, mythen en feiten over LGBTQ+-individuen, de gevolgen van het celibaat, en op de leeftijd afgestemde seksualiteitsboeken voor kinderen en tieners. Bewustmaking rond onderwerpen als chemsex, HIV, anticonceptie en de uitdagingen van het vroege moederschap worden ook besproken in educatieve campagnes en hulpmiddelen.

Als u op zoek bent naar technische service voor Fujitsu-producten in Barcelona, ​​kunt u terecht bij het gespecialiseerde servicecentrum op C/de París, 45, 08029. Zij bieden hulp bij airconditioning-, verwarmings- en ventilatiesystemen. Hun openingstijden zijn te vinden op platforms als FindOpen, en ze bieden snelle offertes voor levensverzekeringen online.

Ontdek modetrends op Tumblr, met de nadruk op bescheiden stijlen zoals gelaagde zwarte abaya’s. Neem online deel aan mindfulness-meditatiesessies voor volwassenen en bekijk gamingcommunity’s zoals MID-AS en Chordie voor gitaarakkoorden en songteksten. Blijf op de hoogte van evenementen zoals de Wereldanticonceptiedag op 26 september en volg sociale media-accounts zoals Jojobetnobr op Twitter voor updates.

LAAT EEN REACTIE ACHTER