Vandaag bezoekt de Florida State quarterback Jordan Travis de Jets
Sport

Vandaag bezoekt de Florida State quarterback Jordan Travis de Jets

Jordan Travis, de quarterback van Florida State, liep tijdens het universiteitsvoetbalseizoen 2023 een aanzienlijke blessure op. Ondanks deze tegenslag concentreert hij zich nu op het vinden van een potentieel NFL-team om hem in 2024 op te stellen. Momenteel heeft Travis een ontmoeting met de Jets en toont hij video's van zijn vaardigheden, met name zijn slagvaardigheid, zoals gerapporteerd door Tom Pelissero van NFL Network.

Tijdens het universiteitsvoetbalseizoen presteerde Florida State uitzonderlijk goed en op koers om de College Football Playoff te halen. Travis liep echter op 18 november een gebroken en ontwrichte linkerenkel op, waardoor zijn seizoen abrupt eindigde en mogelijk de kansen van de Seminoles op het veiligstellen van een play-offplek werden gehinderd.

Travis is optimistisch over de voortgang van zijn herstel en verwacht tegen de zomer volledige goedkeuring. Ondanks dat hij wordt geprojecteerd als een late draft pick, zal hij zichzelf tijdens het trainingskamp moeten bewijzen om een ​​plek op een NFL-selectie veilig te stellen. Niettemin hebben zijn solide prestaties op de universiteit de aandacht getrokken van NFL-teams, wat aangeeft dat hij het potentieel heeft om uit te blinken op professioneel niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER