Vandalia Health verwelkomt het kankercentrum West Virginia als nieuwe partner
Nieuws

Vandalia Health verwelkomt het kankercentrum West Virginia als nieuwe partner

Het Carl Larson Cancer Center in Beckley, W.Va. heeft zich officieel aangesloten bij Vandalia Health om de procedurecapaciteit te vergroten en de diensten die beschikbaar zijn voor de gemeenschap uit te breiden, volgens een publicatie van het Charleston Area Medical Center zoals gerapporteerd door Beckers. Vanaf december heeft CAMC alle noodzakelijke goedkeuringen van regelgevende instanties en bestuur verkregen om het centrum te kopen.
De fusie van Mon Health System en Charleston Area Medical Center resulteerde in de oprichting van Vandalia Health, een systeem met negen ziekenhuizen dat in juni een krediet van $ 80 miljoen op zich nam voor een reeks overnames, waaronder het kankercentrum. Het centrum, oorspronkelijk opgericht in het midden van de jaren tachtig, zal de naam CAMC Cancer Center-Beckley krijgen en beschikt over een staf van drie artsen, elf geavanceerde praktijkprofessionals en ondersteunend personeel.
Daarnaast biedt het centrum een ​​scala aan diensten, variërend van oncologie, hematologie en chemotherapie tot bestralingstherapie en diagnostische laboratorium- en beeldvormingsdiensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER