Nieuws

Verbetering van de gelijkheid in de gezondheidszorg: expert Vikki Walton, MBA, benadrukt strategieën voor werkgevers

Vikki Walton, MBA, leider op het gebied van gezondheidsgelijkheid bij Mercer, gaf onlangs een presentatie bij de Greater Philadelphia Business Coalition on Health (GPBCH), waarin zij de rol besprak die werkgevers kunnen spelen bij het verbeteren van de gelijkheid in de gezondheidszorg via hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusiestrategieën (DE&I). . Walton benadrukte de noodzaak voor werkgevers om gezondheidsgelijkheid binnen hun arbeidsvoorwaarden aan te pakken, maar erkende dat velen moeite hebben om te begrijpen hoe ze dat moeten doen.

In haar presentatie schetste Walton hoe Mercer’s adviesgroep voor gezondheidsgelijkheid werkgevers helpt bij het identificeren van hiaten in hun arbeidsvoorwaarden en het ontwikkelen van inclusieve strategieën. Ze werken nauw samen met werkgevers en werken samen met artsen en andere belanghebbenden om de gezondheid van hun werknemers in de loop van de tijd te verbeteren. Aangezien werkgevers dekking bieden aan ongeveer 50% van de werknemers in de VS, is hun rol bij het bevorderen van gelijkheid op gezondheidsgebied cruciaal binnen het bredere ecosysteem van de gezondheidszorg.

Mercers werk bij het verbeteren van DE&I-strategieën strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder niet alleen gezondheidszorgspecifieke werkgevers, maar ook fabrikanten, detailhandelaren en non-profitorganisaties met werknemers. Hun focus ligt op het ondersteunen van werkgevers die gezondheidszorg en ziektekostenverzekeringen aanbieden aan hun werknemers, en ervoor zorgen dat de aangeboden voordelen inclusief zijn. Wanneer hiaten en verschillen worden geïdentificeerd, zoals in populaties met diabetes, geestelijke gezondheidsproblemen of chronische ziekten, werkt Mercer samen met werkgevers om deze uitdagingen aan te pakken en gelijkheid te bevorderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER