Verdachte met wapen aangehouden in Normaal
Nieuws

Verdachte met wapen aangehouden in Normaal

Om 12.31 uur meldde de Normale Politie dat een gewapende persoon zonder incidenten in hechtenis was genomen. Het incident begon rond 10.17 uur toen agenten naar blok 200 van Susan Drive werden geroepen voor een verdachte die gewapend was met een mes. De agenten omsingelden de persoon en begonnen met hen te communiceren, waardoor de situatie om 11.40 uur met succes werd gede-escaleerd. Het crisisonderhandelingsteam van de politie, de politie van de Illinois State University en het McLean County Sheriff's Office waren allemaal ter plaatse.

Een latere update om 12:20 uur bevestigde dat de scène veilig was en niet langer actief was, zonder bedreigingen voor het publiek en zonder gerapporteerde verwondingen. De normale politie en andere lokale wetshandhavingsinstanties verzochten het publiek het gebied van Susan- en Parkway Plaza-opritten te vermijden vanwege de aanhoudende situatie. Ze adviseerden ook om voor de veiligheid uit de buurt van nabijgelegen bedrijven te blijven.

Voor actuele informatie kunnen kijkers 25News live streamen op 25NewsNow.com, de 25News mobiele app of de WEEK 25News SmartTV streaming-app. Blijf op de hoogte en verbonden met live nieuwsupdates van 25News. Copyright 2024 WEEK. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER