Verklaring van Kensington Palace gaat in op speculaties over het welzijn van Kate Middleton
Nieuws

Verklaring van Kensington Palace gaat in op speculaties over het welzijn van Kate Middleton

Deze week bereikten de speculaties over de gezondheid van Kate Middleton een koortsachtig hoogtepunt op sociale media nadat prins William de herdenkingsdienst van koning Constantijn had gemist vanwege een niet nader gespecificeerde ‘persoonlijke kwestie’. Ondanks de hoop op updates van Kensington Palace, lijkt het erop dat er in de nabije toekomst geen verder nieuws zal zijn. Een woordvoerder van de prinses van Wales verklaarde: “Kensington Palace maakte in januari de tijdlijnen van het herstel van de prinses duidelijk en we zouden alleen belangrijke updates geven. Die leiding blijft staan.” Hij stelde gerust dat het met Kate ‘goed gaat’.

In januari kondigde Kensington Palace Kate’s geplande buikoperatie aan in een verklaring, waarin ze haar verlangen naar privacy en normaliteit voor haar kinderen benadrukte. Updates over haar herstel worden alleen gedeeld als er belangrijke nieuwe informatie is. De laatste belangrijke update kwam eind januari, toen Kate uit het ziekenhuis werd ontslagen en naar verluidt thuis in Adelaide Cottage aan het herstellen was.

Prins William bezocht vandaag een synagoge, maar gaf geen nieuwe informatie over de gezondheid van zijn vrouw. Hij kreeg wel een boeket bloemen om naar Kate te brengen. De prins en prinses zijn dankbaar voor de zorg die ze heeft ontvangen in The London Clinic en de goede wensen die ze van over de hele wereld hebben ontvangen.

Emily Burack is senior nieuwsredacteur voor Town & Country en behandelt entertainment, cultuur, het koningshuis en andere onderwerpen. Vóór T&C was zij adjunct-hoofdredacteur bij Hey Alma, een joodse cultuursite. Je kunt haar @emburack volgen op Twitter en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER