Vinten introduceert een nieuwe serie studiotechnologiegidsen
Technologie

Vinten introduceert een nieuwe serie studiotechnologiegidsen

Vinten heeft onlangs de release aangekondigd van een reeks gratis technologiegidsen die bedoeld zijn om de toekomst van robotstudio’s te helpen navigeren door zich te concentreren op de adoptie van AI en machinaal leren.

Deze gidsen verdiepen zich in de potentiële transformerende impact van kunstmatige intelligentie en geavanceerde computationele algoritmen in moderne studioproductie. Ze bieden inzicht in de toepassingen en voordelen van AI op verschillende gebieden, zoals het stroomlijnen van studioactiviteiten, het verbeteren van de nauwkeurigheid en het verbeteren van het aanpassingsvermogen. De onderwerpen die in de handleidingen aan bod komen, zijn onder meer de rol van AI bij studioproductie, toepassingen in de echte wereld zoals stemaanwijzingen en het volgen van presentatoren, de voordelen en uitdagingen van de overstap naar IP-gebaseerde liveproductieoplossingen, en de integratie van deze oplossingen in bredere bedrijfsnetwerken. .

Daarnaast gaan de gidsen in op het belang van het stroomlijnen van studioproductie, het optimaliseren van realtime prestaties, het verbeteren van de productiviteit met AI-gestuurde automatisering, en de transformerende impact van AI-ondersteunde automatisering op uitzendrobotica. Neil Gardner, senior productmanager bij Vinten Robotics, benadrukt het belang van efficiëntie en innovatie in de omroepindustrie en benadrukt hoe AI en machine learning-technologie de studio-activiteiten hervormen. Hij merkt op dat de technologiegidsen praktische ondersteuning bieden bij het navigeren door de complexiteit van moderne studioproductie.

De serie van vier technologiegidsen is te downloaden vanaf de website van Vinten: www.vinten.com/vega/tech-guides. Bovendien zal Vinten zijn AI- en machine learning-oplossingen, waaronder het geavanceerde VEGA-robotbesturingssysteem, demonstreren op de NAB Show 2024 in Las Vegas op stand C5817.

LAAT EEN REACTIE ACHTER