VIZIO werkt samen met Amagi om innovatieve stroomtechnologie te demonstreren
Technologie

VIZIO werkt samen met Amagi om innovatieve stroomtechnologie te demonstreren

Amagi kondigde onlangs de succesvolle showcase aan van hun Zero Slate-technologie op VIZIO's WatchFree+ kanalen als onderdeel van hun Stream Personaliseringsinitiatief. Deze innovatieve technologie kan de lengte van advertentie-onderbrekingen per kijker aanpassen, waardoor er geen behoefte is aan leien of opvulmateriaal tijdens lineaire advertentie-onderbrekingen. Deze nieuwe aanpak richt zich op het bieden van een gepersonaliseerde streamingervaring voor kijkers.

De gepersonaliseerde benadering van digitale streaming heeft al positieve resultaten opgeleverd, met een aanzienlijke toename van het aantal kijkers op de kanalen van VIZIO die gebruik maken van de Zero Slate-mogelijkheden. Uit gegevens van Amagi ANALYTICS blijkt een toename van het aantal kijkers met ruim 20%, wat wijst op het potentieel voor een boeiendere en winstgevendere toekomst voor entertainment. Deze innovatie, de eerste in de sector, vormt de basis voor verbeterde kijkerservaringen in de streamingwereld.

Uit onderzoek van Amagi ANALYTICS blijkt dat traditionele leien die worden gebruikt om onverkochte advertentieruimte te vullen, daadwerkelijk tot 15% kunnen bijdragen aan het kijkersverloop in het Free Ad-supported Streaming TV (FAST)-ecosysteem. Het succes van Zero Slate toont aan dat het personaliseren van de lengte van advertentiepauzes de betrokkenheid van kijkers kan verbeteren en op termijn een kijkervaring van hoge kwaliteit kan opleveren. Deze technologie is nog maar het begin van een reeks Stream Personalisatie-mogelijkheden die tot doel hebben boeiendere lineaire kijkervaringen te creëren.

VIZIO's Group Vice President of Platform Content and Partnerships, Katherine Pond, sprak zijn tevredenheid uit over het partnerschap met Amagi en de implementatie van Zero Slate-technologie. Samenwerkingen als deze onderstrepen VIZIO's toewijding aan het verbeteren van gebruikerservaringen en het leveren van gepersonaliseerde inhoud aan kijkers. Amagi's medeoprichter en Chief Revenue Officer, Srinivasan KA, deelde ook zijn enthousiasme over het potentieel van Stream Personalisation-technologie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de lineaire kijkervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER