Technologie

Volgende maand is een ruimtetechnologiebedrijf van plan Physical Dogecoin (DOGE) naar de maan te brengen.

Een ruimtetechnologiebedrijf heeft plannen om in december het populaire meme-activum Dogecoin (DOGE) naar de maan te brengen. Astrobotics, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van ruimterobottechnologie, is van plan fysieke DOGE op de Peregrine Lunar Lander te plaatsen wanneer deze op 23 december wordt gelanceerd.

In een nieuwe aankondiging zegt het team achter het populaire digitale bezit met hondenthema: “Astrobotic is van plan om op 23/12/2023 een fysieke Dogecoin naar de maan te sturen in de DHL Moonbox via ULA’s (United Launch Alliance) Vulcan Centaur Rocket. Deze missie, die in 2015 door onze gemeenschap werd gefinancierd, belichaamt een collectieve inspanning!”

Volgens het lanceringspakket van Astrobotic zal de fysieke Dogecoin naar de maan worden gebracht via de MoonBox van het Duitse logistieke bedrijf DHL, een tijdcapsule die is ontworpen om goederen “voor de komende eeuwen” op de maan op te slaan.

Astrobotic accepteerde kleine persoonlijke herinneringen voor opname in Peregrine Mission One. ‘Moon Capsules’ met ladingen van over de hele wereld zullen nog eeuwenlang aan boord van Peregrine op de maan worden opgeslagen. Van foto’s en romans tot studentenwerk en een stukje van de Mount Everest – de meest betekenisvolle momenten van het leven zullen voor altijd verbonden zijn met onze naaste hemelse buur.

Dogecoin handelt op het moment van schrijven voor $0,783, een stijging van 5% gedurende de afgelopen 24 uur. Mis geen enkele beat – Abonneer u om e-mailwaarschuwingen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen. Controleer prijsactie. Volg ons op Twitter, Facebook en Telegram. Surf naar de Daily Hodl-mix. Bekijk de laatste nieuwskoppen

*Disclaimer: de meningen die bij The Daily Hodl worden geuit, zijn geen beleggingsadvies. Beleggers moeten hun due diligence doen voordat ze risicovolle investeringen doen in Bitcoin, cryptocurrency of digitale activa. Houd er rekening mee dat uw overdrachten en transacties op uw eigen risico zijn en dat eventuele verliezen die u lijdt, uw verantwoordelijkheid zijn. The Daily Hodl raadt het kopen of verkopen van cryptocurrencies of digitale activa niet aan, noch is The Daily Hodl een beleggingsadviseur. Houd er rekening mee dat The Daily Hodl deelneemt aan affiliate marketing. Uitgelichte afbeelding: Shutterstock/mim.girl/Natalia Siiatovskaia

LAAT EEN REACTIE ACHTER