Voorgestelde wijzigingen in de zakenwijk Legacy in The Oxford Eagle.
Nieuws

Voorgestelde wijzigingen in de zakenwijk Legacy in The Oxford Eagle.

De Oxford Planning Department heeft een wijziging van de Legacy Traditional Neighborhood Business-wijk aanbevolen om op een speciale uitzondering restaurants toe te staan ​​die alcohol- en slijterijen serveren.

De Legacy Traditional Neighborhood Business-wijk werd een paar jaar geleden gecreëerd als onderdeel van het uitgebreide herbestemmingsplan in Oxford. De wijk ligt rond de noordkant van wat nu Pat Patterson Parkway en Anderson Road is. Oorspronkelijk was het bestemd als Traditioneel Buurtbedrijf.

Stadsplanner Ben Requet presenteerde voorgestelde wijzigingen aan de Land Development Code aan de planningscommissie. De veranderingen zouden restaurants die alcoholische dranken en slijterijen serveren, met speciale uitzonderingen toestaan. Ontwikkelaars zouden voor de commissie moeten verschijnen ter goedkeuring van deze uitzondering.

Het Legacy TNB-district beperkte aanvankelijk bepaalde vormen van gebruik, zoals drive-thru-restaurants, slijterijen en restaurants die alcohol schenken. De voorgestelde wijzigingen proberen deze beperking echter te veranderen door een overlay-district te creëren.

De planningscommissie heeft gestemd om de goedkeuring van de wijzigingen aan te bevelen aan de Oxford Board of Aldermen. Het schepencollege zal het voorstel in een volgende vergadering bespreken. Als de wijzigingen worden goedgekeurd, zullen er geen andere beperkte gebruiksfuncties in het district worden gewijzigd, maar zullen de twee voorgestelde gebruiksfuncties (restaurants die alcohol- en slijterijen bedienen) mogelijk worden gemaakt als de speciale uitzondering wordt toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER