Vooruitgang in biochiptechnologie door Archer Materials
Technologie

Vooruitgang in biochiptechnologie door Archer Materials

Archer Materials Limited, een Australisch halfgeleiderbedrijf gespecialiseerd in kwantumtechnologie en medische diagnostiek, heeft onlangs een belangrijke update gedeeld. Het bedrijf heeft met succes zijn geavanceerde Biochip-grafeenveldeffecttransistor (gFET)-ontwerp op een 15 cm grote wafer gefabriceerd, wat een belangrijke mijlpaal markeert in de overgang van onderzoek naar productie op commerciële schaal.

Het fabricageproces werd uitgevoerd in samenwerking met Graphenea, een Spaanse partner, en resulteerde in de productie van 145 chips, waarbij elke chip 8 gFET-apparaten bevatte. De apparaten vertoonden de verwachte elektronische prestaties en stabiliteit van het apparaat, wat duidde op een succesvolle productierun. Deze prestatie toont de inzet van Archer om zijn Biochip-technologie te verbeteren, met plannen om verdere geminiaturiseerde ontwerpen te ontwikkelen die momenteel in uitvoering zijn.

Beleggers die op zoek zijn naar meer informatie over AU:AXE-aandelen kunnen de TipRanks-aandelenanalysepagina bezoeken voor aanvullende inzichten en analyses. Archer Materials Limited blijft vooruitgang boeken in de halfgeleiderindustrie en verstevigt zijn positie als leider op het gebied van kwantumtechnologie en medische diagnostiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER