Vrachtwagen crasht in TaraVista Behavioral Health Center in Devens MA, resulterend in overlijden van de bestuurder – NBC Boston
Nieuws

Vrachtwagen crasht in TaraVista Behavioral Health Center in Devens MA, resulterend in overlijden van de bestuurder – NBC Boston

Een chauffeur is overleden nadat zijn vrachtwagen tegen het TaraVista Behavioral Health Care Center in Devens, Massachusetts botste en in brand vloog. De autoriteiten gaan ervan uit dat de crash opzettelijk was, omdat de bestuurder een familielid had dat eerder in de instelling was behandeld. Volgens de staatspolitie van Massachusetts vond het incident rond 05.30 uur plaats op Patton Road.

Het TaraVista Behavioral Health Care Center staat bekend om het bieden van intramurale psychiatrische zorg aan kinderen en volwassenen in Massachusetts en het zuiden van New Hampshire. Luchtbeelden van de scène lieten rook zien die na de crash uit de vrachtwagen en het gebouw opsteeg, maar de brandweer had het vuur snel geblust. De staatspolitie en het State Fire Marshal's Office onderzoeken het incident, terwijl de politie van Devens de crash zelf onderzoekt.

De identiteit van de bestuurder is niet bekendgemaakt. Volgens Francis Sauvageau, CEO van Taravista en MiraVista Behavioral Health Centers, zijn er geen verwondingen gemeld onder patiënten of personeel in de faciliteit. De vrachtwagen botste tegen de administratiekantoren van de faciliteit, die op dat moment leeg stonden. Patiëntenkamers zijn niet beschadigd en het gebouw is structureel gezond.

Ondanks het incident is de faciliteit nog steeds operationeel en zal donderdag de acceptatie van nieuwe patiënten hervatten. Met een capaciteit voor 117 patiënten blijft Taravista volledig bezet. Familieleden die zich zorgen maken, worden aangemoedigd om voor informatie contact op te nemen met 978-615-5200. Sauvageau prees het personeel voor het waarborgen van de veiligheid van alle patiënten tijdens de noodsituatie.

Op dit moment is er geen verdere informatie beschikbaar over de crash en brand in het TaraVista Behavioral Health Care Center in Devens, Massachusetts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER