Waarom de maker van Telegram in 2021 kiest voor een mobiele telefoon uit het middensegment: welk model gebruikt hij?
Technologie

Waarom de maker van Telegram in 2021 kiest voor een mobiele telefoon uit het middensegment: welk model gebruikt hij?

De oprichter van Telegram, Pavel Durov, heeft onlangs een verrassende uitspraak gedaan waarin hij beweert dat de iPhone inferieur is aan Android. Hij onthulde ook dat hij een Samsung-telefoon uit het middensegment gebruikt, met name de Galaxy A52 5G, die hij na twee jaar gebruik wil vervangen. Deze keuze druist in tegen de norm van managers van technologiebedrijven die doorgaans de meest geavanceerde apparaten voor status bij zich hebben.

Durov legde op zijn Telegram-kanaal uit dat hij voor de Galaxy A52 koos omdat veel gebruikers van de app deze hebben, en hij wilde hun ervaringen begrijpen om de service te verbeteren. Hij deelde een post waarin hij liet zien hoe de telefoon stand hield in de intense hitte van Dubai, waar hij woont, wat onverwacht was aangezien telefoons dergelijke omstandigheden zouden moeten kunnen weerstaan.

Ander nieuws: Telegram kondigde de lancering aan van een nieuwe dienst genaamd Telegram Stars, waarmee gebruikers goederen en digitale diensten rechtstreeks in de app kunnen kopen met behulp van een nieuwe valuta genaamd “Stars / Estrellas”. Ontwikkelaars die sterren voor hun producten accepteren, kunnen deze via het Fragment-platform inwisselen voor Toncoin (TON). Dit nieuwe systeem zal naar verwachting ruim 400 miljoen app-gebruikers bereiken.

Telegram verzekert dat de nieuwe dienst voldoet aan het beleid van Apple en Google voor de verkoop van digitale producten, waardoor de risico's voor gebruikers worden geminimaliseerd. Het bedrijf heeft grotere plannen voor de toekomst, waarbij Telegram Stars de basis vormt voor aankomende verbeteringen en optimalisaties. De app is bedoeld om zowel gebruikers als ontwikkelaars een naadloze ervaring te bieden terwijl de app blijft groeien en zijn services uitbreidt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER