Wat is er nieuw in de Apple Pencil Pro voor iPad Air en iPad Pro M4?
Technologie

Wat is er nieuw in de Apple Pencil Pro voor iPad Air en iPad Pro M4?

Tijdens het evenement ter gelegenheid van de release van de iPad Pro met M4-chip en iPad Air met M2-chip introduceerde Apple de Apple Pencil Pro, die beschikt over geavanceerde functies die de digitale teken- en schrijfervaring naar een hoger niveau zullen tillen. Een van de opvallende kenmerken van de Apple Pencil Pro is een druksensor waarmee gebruikers druk op de pen kunnen uitoefenen om een ​​selectie van gereedschappen zichtbaar te maken. Dit maakt snelle wijzigingen in gereedschappen, lijndiktes en kleuren mogelijk zonder het creatieve proces te verstoren. Bovendien biedt de nieuwe geïntegreerde gyroscoop verbeterde vormcontrole, waardoor de precisie en intuïtiviteit bij elke beweging worden verbeterd. De haptische engine in de Apple Pencil Pro zorgt voor een subtiele tactiele reactie tijdens gebaren zoals dubbeltikken of het gebruik van slimme vormen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd en een gevoel van realisme wordt toegevoegd.

De Apple Pencil Pro kan eenvoudig worden gekoppeld, opgeladen en magnetisch worden bevestigd aan de zijkanten van de onlangs onthulde iPad Pro- en iPad Air-modellen, die zijn voorzien van een nieuwe magnetische interface voor betere bruikbaarheid en draagbaarheid. Opvallend is dat de Apple Pencil Pro exclusief compatibel is met deze nieuwste iPad-modellen en niet kan worden gebruikt met oudere versies. Voor het eerst biedt de Apple Pencil ondersteuning voor de Zoek mijn-app, waardoor gebruikers het accessoire gemakkelijk kunnen lokaliseren als het zoekraakt, een waardevolle functie voor professionals en studenten die voor dagelijkse taken afhankelijk zijn van hun Apple Pencil.

Vanaf 15 mei is de Apple Pencil Pro te koop voor 149 euro. Apple blijft andere versies van de Apple Pencil aanbieden, waaronder de tweede generatie voor 149 euro, de Apple Pencil USB-C voor 89 euro en de eerste generatie Apple Pencil voor 119 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER