Technologie

Wat kun je verwachten: de aankomende Macs van Apple met M3-chips

Na de lancering van de iPhone 15 heeft Apple mogelijk nog meer verrassingen in petto. Geruchten suggereren dat Apple op 2 november naast de fiscale resultaten ook nieuwe Macs zou kunnen aankondigen. Een mogelijk model voor een upgrade is de 14-inch iMac, die momenteel wordt geleverd met de M1-chip die in 2021 wordt uitgebracht. Volgens analist Mark Gurman is het waarschijnlijk dat Apple de iMac met de nieuwe M3-chip zal lanceren, wat zijn debuut markeert op Apple’s alles-in-één computer. Een andere mogelijkheid is dat de iMac wordt uitgerust met verbeterde versies van de M2-chip, die al in verschillende Apple-producten wordt gebruikt. De verwachting is dat naast de iMac ook de 13-inch MacBook Pro dezelfde behandeling zal krijgen. Modellen met de M3-chip en verbeterde versies zullen waarschijnlijk volgend jaar verschijnen, samen met de rest van de line-up. De aankondiging van de nieuwe iMac kan worden gedaan via een online evenement of een persbericht, afhankelijk van of de derde generatie van Apple’s System-on-a-Chip (SoC) wordt gelanceerd.

Ander nieuws: er zijn verschillende diensten voor omgekeerd zoeken naar telefoons beschikbaar in verschillende provincies. In Liberty County, Florida, is er bijvoorbeeld een dienst voor omgekeerd opzoeken van telefoons die juridische diensten verleent. Daarnaast zijn er diensten voor omgekeerd zoeken naar telefoons beschikbaar in Madison County, Taylor County, Union County en Wakulla County. Deze diensten bieden informatie zoals telefoonnummers, adressen en juridische diensten.

Over het geheel genomen zijn Apple’s potentiële lancering van nieuwe Macs en de beschikbaarheid van reverse lookup-diensten in verschillende landen enkele van de recente ontwikkelingen op het gebied van technologie en communicatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER