Sport

Week 13 Ranglijst van fantasy-voetbalbrede ontvangers

In week 12 presteerde Mike Evans uitstekend en scoorde voor de derde keer dit seizoen meer dan twintig fantasiepunten. Ondanks zorgen over zijn fantasiewaarde, ligt Evans op koers voor nog een seizoen van 1.000 meter en liet hij zien dat hij nog steeds veel te bieden heeft op het veld. Tegen de Colts scoorde hij twee touchdowns, wat aantoonde dat hij in staat was grote acties te maken.

Nu week 13 nadert, willen fantasy-voetbalspelers graag zien hoe Evans zal presteren tegen de Panthers. De Panthers zijn verrassend effectief geweest in het in bedwang houden van brede ontvangers van tegenstanders, dus het zal interessant zijn om te zien hoe Evans het doet. Terwijl de fantasy-voetbalranglijsten voor week 13 worden vrijgegeven, willen fans graag zien waar Evans terechtkomt in de top WR’s.

De vraag blijft welke brede ontvanger de leider zal worden in de fantasy-ranglijst van week 13 voor WR’s. Naarmate het seizoen vordert, willen zowel spelers als fans graag zien hoe de toppresteerders zullen blijven excelleren in hun rol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER