Weekend Getaway: Masquerade, Wine Exhibition, and Pag Triangle Tour- Where to Go
Nieuws

Weekend Getaway: Masquerade, Wine Exhibition, and Pag Triangle Tour- Where to Go

1. Als je je afvraagt ​​hoe je dit weekend gaat doorbrengen, overweeg dan deze zeven suggesties, die voor ieder wat wils hebben.

2. Maskeradefeesten in Bakarski Kraji zullen de kleintjes verrukken, terwijl het hedonistische genot van Istrische soep, wijn en olijfolie de ouderen zal opvrolijken. in Međimurje zal liefhebbers van wandelen, goede drops en tambura-spelers overtuigen. De Pag-driehoek is een plek voor mensen die op zoek zijn naar buitenaardse ervaringen. Daar werd namelijk een formatie gevonden die eruit ziet alsof deze is gemaakt door wezens uit andere werelden en die al jaren tot de verbeelding van veel ufologen spreekt. in de buurt van Dubrovnik, maak zeker gebruik van de mogelijkheid voor een gratis begeleide wandeling door de stad.

3. Het maskerade-evenement in Bakarski Kraj begon op 13 januari en duurt tot 13 februari. Elk weekend worden er interessante activiteiten georganiseerd waar vooral uw kleintjes blij mee zullen zijn. Bakarski kraj staat bekend om diverse maskerade-evenementen en talrijke maskeradeverenigingen die deze traditie trouw koesteren. De gelukkigste tijd van het jaar, het vijfde seizoen, staat op het punt te beginnen! Ga met ons mee naar een van de vele maskerade-evenementen in onze regio.

4. In het Cultureel Centrum daar zijn vrijdag en zaterdag gereserveerd voor maar liefst drie evenementen: de 33e wijntentoonstelling van Rovinjština, de 21e olijfolietentoonstelling van Rovinjština en het 10e Istrische Soepfestival. Dit jaar wacht ons weer een rijk programma en vindt plaats tijdens de evenementen op vrijdag 19 januari en zaterdag 20 januari 2024. De organisatoren van het evenement zijn de Agrorovinj Vereniging en het Lokaal Bestuur van Rovinjsko Selo.

5. De Toeristische Vereniging van de gemeente Štrigova nodigt u op 20 januari uit in Vincekovo, op de prachtige heuvels van Štrigova. De Pag-driehoek is een mysterie dat al jaren boven de hoofden van veel mensen hangt.

6. Het Hongaars Cultureel Centrum Zagreb viert zaterdag zijn 10e verjaardag en organiseert daarom bij die gelegenheid interessante evenementen die om 10.00 uur beginnen in de Augusta Cesarca-straat 10. Het toeristenbureau van Dubrovnik organiseert traditioneel ‘Zaterdagwinterochtend in de stad’ .

LAAT EEN REACTIE ACHTER