West Allis en Greenfield zullen gezondheidsafdelingen combineren
Nieuws

West Allis en Greenfield zullen gezondheidsafdelingen combineren

De stad Greenfield en de stad West Allis hebben aangekondigd dat hun gezondheidsafdelingen zullen worden samengevoegd tot de Southwest Suburban Health Department. Deze nieuwe organisatie zal beide steden voor een periode van vijf jaar bedienen.

De Greenfield Health Department en de West Allis Health Department zullen nu opereren onder de naam Southwest Suburban Health Department. Er is een intergouvernementele overeenkomst goedgekeurd door de Greenfield en West Allis Common Councils om deze nieuwe afdeling op te richten. Het zal gezamenlijk worden gefinancierd door beide steden en zal ook subsidies ontvangen van het Department of Health and Social Services van de staat Wisconsin.

De fusie zal zorgen voor meer efficiëntie, betere communicatie en robuustere diensten voor het publiek binnen deze rechtsgebieden. De missie van de Southwest Suburban Health Department is om de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Wisconsin te verbeteren door middel van onderwijs en ziektepreventie, en tegelijkertijd diversiteit, verbinding en partnerschap te bevorderen.

Dan Devine, burgemeester van West Allis, uitte zijn opwinding over de samenwerkingsrelatie tussen de twee afdelingen en de oprichting van de Southwest Suburban Health Department. Op dezelfde manier benadrukte Michael Neitzke, burgemeester van Greenfield, de gestroomlijnde en gerichte levering van gemeenschaps- en milieugezondheidsdiensten die zullen worden aangeboden aan alle inwoners die door de nieuwe afdeling worden bediend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER