Nieuws

Which are the healthiest freshly picked fruits: pears or apples as they ripen?

De gezondste en populairste voedingsmiddelen voor september zitten boordevol vitamines, vezels, mineralen en voedingsstoffen. Enkele klassieke opties zijn courgette, kool en komkommers. Maar u kunt uw smaakpapillen ook trakteren op heerlijke mais, die u kunt koken of bakken. Dit veelzijdige ingrediënt kan worden toegevoegd aan soepen of worden gecombineerd met vlees, en het bevat voedingsvezels, foliumzuur, fosfor, vitamine C en magnesium.

Een andere voedzame optie in september zijn sperziebonen, die boordevol voedingsstoffen zitten en waarvan je kunt genieten in soepen, stoofschotels of salades. Bovendien is dit het perfecte moment om te genieten van de verrukkingen van vijgen. Ze kunnen worden gebruikt om desserts te bereiden of gewoon in de oven worden gebakken met een vleugje honing.

September is ook de tijd waarin pruimen, peren en appels rijpen, en deze vruchten zijn het gezondst als ze vers van de boom worden geplukt. Ze kunnen echter ook worden gegeten in compotes, Savajari of andere desserts. Ter bevordering van de gezondheid van uw bloedvaten kunt u uw maaltijd afsluiten met walnoten, omdat deze rijk zijn aan omega-3-vetzuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER