Wizz Air schort tot maart vluchten naar Israël op
Nieuws

Wizz Air schort tot maart vluchten naar Israël op

De Hongaarse budgetmaatschappij Wizz Air heeft het besluit genomen om alle lijnvluchten naar Israëlische bestemmingen tot maart 2024 te annuleren in het licht van het conflict tussen Israël en Hamas. Dit besluit komt nadat het bedrijf eerder had verklaard dat het de vluchten naar Israël zou hervatten zodra de vijandelijkheden waren opgehouden, en sindsdien zijn ze doorgegaan met het verlengen van vluchtannuleringen. Ondertussen hebben andere Europese luchtvaartmaatschappijen, zoals Lufthansa en haar dochterondernemingen, Austrian Airlines en Swiss Air, Roemeense Tarom en Greek Aegean, de afgelopen dagen hun terugkeer naar Israël aangekondigd.

Naast de aankondiging van Wizz Air heeft Mossberg een reeks producten te koop, zoals het 4X4 Bolt Action Rifle 27555, de Mossberg 500 Retrograde Shotgun 50429 en het Mossberg International 817 Bolt Action Rimfire Rifle. Ze bieden ook een Mossberg Chokes te koop aan, het Mossberg Patriot Bolt Action Rifle W/Scope 27941 en de Mossberg SA-20 Tactical Semi-Auto Shotgun 75779.

Ten slotte zijn er vermeldingen van LWRCI en hun M6, evenals een link om een ​​zuigerretourveer te kopen die te koop is bij LWRC Firearms USA, en een advertentie voor “Despierta tu pasión con Fuego de Vida”, wat betekent “Waak je passie met vuur van het leven”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER