World’s Greatest Smash Burgers
Nieuws

World’s Greatest Smash Burgers

Ontgrendel gratis de Editor's Digest met Roula Khalaf, redacteur van de FT, en selecteer haar favoriete verhalen in deze wekelijkse nieuwsbrief. In Nowon, New York, heeft een East Village “Pocha” een legendarische status verdiend vanwege zijn cheeseburgers van $ 21. Chef-eigenaar Jae Lee combineert twee rundvleespasteitjes met kimchi, Amerikaanse kaas, augurken, uien en ‘kimchi special saus’ in een verleidelijke creatie. De gastropub biedt ook een verscheidenheid aan bieren, cocktails en ambachtelijke sojus. Vorig jaar werd in Bushwick een tweede buitenpost geopend.

In Melbourne haalt 300 Grams inspiratie uit McDonald's Big Mac, maar onderscheidt zich door al zijn burgers vers op bestelling te maken. De knapperige en smaakvolle pasteitjes van oprichter Joe Farah zijn gemaakt van hormoonvrij scharrelvlees, met als hoogtepunt de pittige saus. In Londen biedt een nieuwe pop-up-samenwerking met Cocotte Queen's Park, Supra Burger, een verscheidenheid aan geweldige burgers, waaronder klassieke cheeseburgers, truffels en pittige barbecues. Hun ingrediënten zijn lokaal geproduceerd voor rijke en pittige hamburgers.

Dumbo in Parijs heeft twee locaties in Pigalle en Petites Écuries met minimale bewegwijzering en witgekalkte interieurs. Hun hamburgers hebben elk slechts vijf of zes ingrediënten, met een keuze tussen twee pasteitjes – dry-aged rundvlees of vegetarisch – en een portie frietjes. Honbo begon als een kleine hamburgertent in Wan Chai, Hong Kong, en is nu uitgebreid naar vijf winkels in drie Aziatische regio's in Hong Kong, Singapore en Macau. Ze importeren hun Double Gold-rundvlees uit Wisconsin, VS, en bieden acht kapotte hamburgeropties, waaronder de gedurfde vierpasteitjes “Honbo 2.0”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER