World’s Wealthiest Legal Firm Announces Salary Increases for Associates
Nieuws

World’s Wealthiest Legal Firm Announces Salary Increases for Associates

Kirkland & Ellis, het rijkste advocatenkantoor ter wereld, rapporteerde vorig jaar een bruto-omzet van $6.514.300.000. Dit financiële succes positioneert hen goed om te concurreren met andere topadvocatenkantoren op het gebied van de beloning van medewerkers. In lijn hiermee heeft Kirkland verhogingen aangekondigd voor zijn medewerkers, waarbij informatie over bonussen naar verwachting in de komende weken zal volgen.

Het nieuwe salarisrooster bij Kirkland zal op 1 januari 2024 van kracht worden. Het compensatierooster van het bedrijf gaat alleen omhoog naar de klasse van 2018, maar de memo verduidelijkt dat inkomenspartners wier beloning aan het rooster is gekoppeld ook verhogingen zullen ontvangen in lijn met de markttarief voor hun lesjaar.

Om op de hoogte te blijven van belangrijke bonusupdates, worden lezers aangemoedigd om informatie te delen over de bonussen van hun bedrijf. Om zich aan te melden voor ATL’s Bonus Alerts kunnen lezers hun e-mailadres invoeren in het daarvoor bestemde vakje.

Kathryn Rubino, senior redacteur bij Above the Law, presenteert de podcast The Jabot en is medepresentator van Thinking Like A Lawyer. Lezers worden aangemoedigd om contact met haar op te nemen met tips, vragen of opmerkingen, en haar te volgen op Twitter of Mastodon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER