Wuxi Sunlit Science and Technology rapporteert winst over het hele jaar 2023 met een winst per aandeel van CN¥0,23 (vergeleken met CN¥0,18 in boekjaar 2022)
Technologie

Wuxi Sunlit Science and Technology rapporteert winst over het hele jaar 2023 met een winst per aandeel van CN¥0,23 (vergeleken met CN¥0,18 in boekjaar 2022)

Wuxi Sunlit Science and Technology (HKG:1289) rapporteerde zijn financiële resultaten voor het volledige jaar 2023, met een omzetstijging van 51% tot CN¥313,3 miljoen en een stijging van 30% in de nettowinst tot CN¥29,3 miljoen. De winstmarge daalde echter van 11% vorig jaar naar 9,4%, terwijl de winst per aandeel (EPS) steeg van CN¥0,18 in 2022 naar CN¥0,23.

Kijkend naar de inkomsten- en omzetgeschiedenis van SEHK:1289, verwijzen de cijfers in de bovenstaande grafiek naar de daaropvolgende periode van 12 maanden (TTM). De aandelen van Wuxi Sunlit Science and Technology zijn de afgelopen week met 4,1% gestegen.

Het is belangrijk om risico's in overweging te nemen bij het analyseren van de prestaties van een bedrijf. In het geval van Wuxi Sunlit Science and Technology zijn drie waarschuwingssignalen geïdentificeerd waar beleggers zich bewust van moeten zijn. Waardering kan complex zijn, maar wordt eenvoudiger gemaakt door uitgebreide analyses die schattingen van de reële waarde, risico's en waarschuwingen, dividenden, transacties met voorkennis en financiële gezondheid omvatten.

Als u feedback heeft over dit artikel of bezorgd bent over de inhoud ervan, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de redactie of een e-mail sturen naar het redactieteam (at) Simplywallst.com. Houd er rekening mee dat de door Simply Wall St verstrekte informatie algemeen van aard is en gebaseerd is op historische gegevens en voorspellingen van analisten met behulp van een onbevooroordeelde methodologie. Het biedt geen financieel advies of aanbevelingen voor het kopen of verkopen van aandelen, en houdt mogelijk geen rekening met uw individuele doelstellingen of financiële situatie. Simply Wall St streeft ernaar om op de lange termijn gerichte analyses te bieden, gebaseerd op fundamentele gegevens, hoewel er mogelijk geen rekening wordt gehouden met de laatste prijsgevoelige bedrijfsaankondigingen of kwalitatief materiaal. Bovendien heeft Simply Wall St geen positie in de genoemde aandelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER