WWE Star MVP beweert dat Triple H geen plannen heeft om het gekwetste bedrijf te herenigen, suggereert raciale vooroordelen
Nieuws

WWE Star MVP beweert dat Triple H geen plannen heeft om het gekwetste bedrijf te herenigen, suggereert raciale vooroordelen

MVP suggereerde dat raciale connotaties een rol speelden bij de ontbinding van The Hurt Business. Dit werd ondersteund door een eerdere promo-uitwisseling tussen Triple H en Booker T in de jaren 2000, waarbij Triple H suggereerde dat iemand als Booker T nooit kampioen zou kunnen worden. Sommigen interpreteerden de promo als een racistische ondertoon, vooral met betrekking tot minstrelen. MVP was het met deze interpretatie eens en benadrukte hoe het Triple H-tijdperk zwarte mannen leek te ontkrachten.

The Hurt Business verscheen op ‘Raw’ voordat Roman Reigns in 2020 terugkeerde als ‘Tribal Chief’, wat leidde tot de opkomst van de Bloodline-factie van Reigns met de toevoeging van Jey Uso en Jimmy Uso in 2021. The Bloodline werd al snel de belangrijkste super- stabiel en overschaduwt The Hurt Business. Collega WWE-veteraan Batista uitte zijn verwarring over de beslissing om The Hurt Business te ontbinden en merkte de gemiste kans op succes op. MVP droeg bij aan dit sentiment en wees op het gebrek aan verklaring voor hun ontbinding.

MVP heeft zich uitgesproken over het potentieel van The Hurt Business en heeft ideeën uit het verleden voor de groep gedeeld. Hij onthulde onlangs dat hij oorspronkelijk van plan was dat Ricochet zich samen met Alexander bij de groep zou voegen. Ondanks zijn afwezigheid bij WWE TV blijft MVP verbonden met de worstelgemeenschap en blijft hij pleiten voor het unieke potentieel van The Hurt Business.

LAAT EEN REACTIE ACHTER