Categories: Nieuws

Ygeia Nutrition biedt dagelijkse gezondheidscontroles aan op het 2024 Clergy-Leek Congres, georganiseerd door het Grieks-orthodoxe aartsbisdom van Amerika

Ygeia Nutrition, onder leiding van geregistreerde diëtiste Maria Stavropoulos MS ARD CDN, biedt de mogelijkheid aan deelnemers van het Clergy-Laity Congress en Philoptochos Convention om een ​​Health Care Screening te ondergaan tijdens de bijeenkomsten in San Diego. Maria, de eigenaar van deze Private Practice and Wellness Concierge in New York City, staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een goede gezondheid. Ygeia heeft gemerkt dat geestelijken en hun families de neiging hebben om anderen boven zichzelf te stellen, en vaak hun eigen gezondheidsbehoeften te verwaarlozen. Maria wil graag geestelijkenfamilies en andere gelovigen ondersteunen om zich geïnspireerd en hoopvol te voelen door haar kenmerkende Ygeia Nutrition-levensstijl.

Stavropoulos is gespecialiseerd in gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, en biedt daarnaast medische voedingstherapie voor verschillende aandoeningen zoals diabetes, hyperlipidemie, hypertensie, PCOS en gastro-intestinale aandoeningen. Ze richt zich op het voorlichten van haar cliënten over goede en evenwichtige voeding, waarbij ze de nadruk legt op duurzame veranderingen in dieet en levensstijl die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren terwijl ze de mediterrane levensstijl omarmen.

U vindt Ygeia Nutrition in Tidepool 2 tijdens het Clergy-Laity Congress. Vijftien deelnemers hebben zich al aangemeld voor sessies op maandag, dus zorg ervoor dat u vandaag nog een afspraak maakt. Afspraken zijn beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en woensdag van 10.30 tot 17.00 uur.

Tijdens uw eerste voedingsconsultatiesessie met Maria kunt u een bespreking van uw medische geschiedenis, dieet en eetgewoonten, levensstijl, gezondheidsdoelen en een beoordeling van eventueel verstrekt bloedonderzoek verwachten. Er wordt ook een analyse van de lichaamssamenstelling uitgevoerd, samen met persoonlijke aanbevelingen en tips om u te helpen uw gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. U krijgt de mogelijkheid om één-op-één begeleiding te ontvangen van een door het bestuur gecertificeerde, geregistreerde diëtist om eventuele voedings- en welzijnsvragen die u heeft te beantwoorden.

Voor meer informatie, bezoek de website van Ygeia Nutrition op www.ygeianutrition.com. Auteur: GOARCH.

Floris Hekkink

Share
Published by
Floris Hekkink

Recent Posts

Live Updates: Indian cricket team to celebrate T20 World Cup victory with breakfast meeting with PM Modi

Na het winnen van de T20 World Cup kreeg het Indiase cricketteam een ​​warm welkom…

8 minuten ago

Na 70 jaar in het vak sluit Bob's Stores al zijn 21 vestigingen, waaronder één in New Jersey.

Discounter Bob's Stores sluit zijn fysieke vestigingen, waaronder één in New Jersey, nadat het faillissement…

8 minuten ago

Hoper Helicopter Company breidt diensten uit met vluchten naar Griekse eilanden

Hoper is een nieuw bedrijf dat geplande helikoptervluchten aanbiedt van en naar 11 bestemmingen in…

13 minuten ago

Argentina adds four World Cup winners to their 18-man Olympic football squad

De selectie van Argentinië onder 23 voor Parijs 2024 is bekendgemaakt met een sterke opstelling.…

23 minuten ago

Staatsbegroting kent $ 7,5 miljoen toe aan Stevens Institute of Technology, wat applaus van de school oplevert

Het Stevens Institute of Technology viert de toewijzing van $ 7,5 miljoen die ze ontvingen…

54 minuten ago

Verrassing wacht Rory McIlroy als hij terugkeert naar The Renaissance Club voor Genesis Scottish Open

Rory McIlroy zal volgende week vooraan staan ​​bij de Genesis Scottish Open, waar hij zijn…

1 uur ago