Young Boy Riding Scooter Struck by Car at Kutina Zebra Crossing, Passes Away in Hospital
Nieuws

Young Boy Riding Scooter Struck by Car at Kutina Zebra Crossing, Passes Away in Hospital

De stad Kutina bevestigde tijdens de 22e zitting van de gemeenteraad dat een kind was overleden als gevolg van verwondingen opgelopen bij een ongeval na vijf dagen vechten voor zijn leven. De bestuurder kwam donderdagochtend in Stupovača op een gemarkeerd zebrapad een kind tegen dat op een elektrische scooter zat, zoals bevestigd door de politie van Sisak-Moslavina. Het kind werd onmiddellijk naar het Sisak General Hospital vervoerd.

Tijdens de sessie bracht raadslid Barbara Mihaljević de verzoeken van burgers aan de Kroatische wegen en de politie over om iets te doen om de veiligheid op het gedeelte van de rijksweg D-45 van Kutina naar Garešnica te vergroten aan burgemeester Zlatko Babić. Dit was vóór het trieste nieuws van de dood van het kind.

De burgers van Kutina vroegen publiekelijk om maatregelen om de veiligheid op de weg te verbeteren, waarbij ze de urgentie van de situatie na het tragische ongeval waarbij het kind betrokken was, benadrukten. Het is duidelijk dat er dringend actie moet worden ondernomen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. De gemeenschap streeft naar verantwoordelijkheid en actie om de veiligheidsproblemen op dit specifieke stuk weg aan te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER