Young men in Zagreb calling for food delivery are attacking foreign workers with knives
Nieuws

Young men in Zagreb calling for food delivery are attacking foreign workers with knives

De politie van Zagreb maakte melding van verschillende gevallen van aanvallen op buitenlandse werknemers. Rond 22.00 uur bestelde een 20-jarige verdachte via een mobiele applicatie voedselbezorging op een adres in Zagreb. Toen de gewonde Indiase burger, de voedselbezorger, in zijn auto op het adres aankwam, bedreigde de tweede 20-jarige verdachte hem met een mes en stal zijn tas met documenten en geld. De verdachten gingen er vervolgens met de gestolen auto vandoor.

Daarnaast wordt vermoed dat de gewonde burger van Bangladesh op 26 december 2023 naar een adres in Zagreb is gereden nadat hij in de avonduren via een mobiele applicatie een bestelling had geplaatst. Bij aankomst werd hij opgewacht door de 20-jarige verdachte en een andere onbekende mannelijke persoon. De verdachte benaderde hem, nam het bestelde eten aan, bedreigde hem vervolgens verbaal met een mes en stal het geld voordat hij vluchtte. De materiële schade wordt geschat op zo’n 390 euro, die de verdachten later zouden hebben uitgegeven voor hun persoonlijke behoeften.

Na voltooiing van het strafrechtelijk onderzoek zal een speciaal rapport worden ingediend bij het procureur-generaal van de provincie voor jeugd, zoals aangekondigd door de politie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER