Zevende jaarlijkse West Coast Gaelic Sports Tournament
Sport

Zevende jaarlijkse West Coast Gaelic Sports Tournament

Welkom bij de 10e jaarlijkse West Coast Sevens – Gaelic Games, georganiseerd door San Diego GAA. Dit evenement is een jaarlijks Gaelic Sports-toernooi dat wordt gehouden in San Diego tijdens het Memorial Day-weekend op 25 mei 2024. Teams van clubs van de Gaelic Athletic Association (GAA) over de hele wereld komen samen om traditionele Ierse veldsporten te spelen, zoals Gaelic Football voor heren en dames. Hurling, Camogie en jeugd. Het toernooi vindt plaats op de velden van Southwestern, waarbij teams uit de VS en Canada strijden tegen lokale teams als Setanta, Na Fianna Ladies en St. Peter's Hurling Club.

Ga met ons mee voor een leuke dag vol sport, eten, drinken en tijd doorbrengen met de Ierse gemeenschap. Neem uw gezin mee en geniet van het kijken naar de wedstrijden terwijl u uw favoriete teams aanmoedigt. De toegang om de spellen te bekijken is gratis, dus kom naar beneden en steun de spelers. Volg ons op Facebook voor updates over het evenement.

Neem voor meer informatie contact op met West Coast Sevens – San Diego Gaelic Athletic Association via [email protected].

LAAT EEN REACTIE ACHTER