Zware stormen brengen zware regenval en overstromingen met zich mee, wat een bedreiging vormt voor bedrijven
Nieuws

Zware stormen brengen zware regenval en overstromingen met zich mee, wat een bedreiging vormt voor bedrijven

Een reeks bedrijven langs Route 9A in Elmsford, NY werd gedwongen te sluiten vanwege overstromingen veroorzaakt door zware regenval op 10 januari 2024. De overstromingen, die veel voorkomen in dit gebied, leidden tot de sluiting van verschillende bedrijven omdat centimeters water bedekt waren. de stoep. Er werden achtergelaten auto’s op de weg gezien en het verkeer werd beperkt in de zwaarst overstroomde gebieden.

Shinu Joseph, de eigenaar van Discount Liquors, uitte zijn frustratie over het feit dat hij zijn winkel die dag moest sluiten vanwege de overstromingen. Hij vertelde dat het afgelopen jaar de frequentie van overstromingen aanzienlijk was toegenomen, wat een aanzienlijke impact op zijn bedrijf had. Hij schatte dat hij tijdens een eerdere overstroming misschien wel $ 20.000 aan inkomsten heeft verloren.

Aan de andere kant bleef Ramiro Jimenez, chef-kok bij Invito, een luxe Mexicaans restaurant, optimistisch dat klanten zouden terugkeren zodra de wegen weer open waren. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de steun van de gemeenschap voor lokale bedrijven, ondanks de uitdagingen die het weer met zich meebrengt.

Ondanks dat sommige werknemers te laat op hun werk arriveerden, had Jimenez goede hoop dat het restaurant zou blijven functioneren zoals gepland. Hij zei dat het aanbieden van lunch- en brunchdiensten in de toekomst deel zou uitmaken van de strategie van het restaurant om zich aan te passen aan de overstromingsgevoelige omstandigheden. Hij benadrukte dat het een leerervaring was voor het restaurant en dat ze zich gaandeweg aanpasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER