Categories: Technologie

Event Technology Awards stelt Joy Squad veilig als hoofdsponsor

Joy Squad, een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte photobooth-activaties voor evenementen in de Verenigde Staten, is verheugd haar hoofdsponsoring voor de Event Technology Awards US & Canada aan te kondigen. Deze sponsoring vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de toewijding van Joy Squad aan innovatie en uitmuntendheid op het gebied van evenemententechnologie. De Event Technology Awards US & Canada vieren de meest baanbrekende technologieën in de evenementenindustrie, en de rol van Joy Squad als hoofdsponsor onderstreept hun toewijding aan het erkennen en eren van ontwikkelingen die de toekomst van evenemententechnologie in Noord-Amerika vormgeven.

Naast hoofdsponsor zal Joy Squad ook hun geavanceerde photobooths presenteren op Event Tech Live. Deelnemers krijgen de kans om uit de eerste hand het hoogwaardige beeldmateriaal en de naadloze gebruikerservaring te ervaren waar de photobooth-activaties van Joy Squad bekend om staan. Van bedrijfsevenementen en beurzen tot productlanceringen en festivals, de aanpasbare photobooth-activaties van Joy Squad zijn ontworpen om elke evenementervaring te verbeteren.

Leslie Brock, ambassadeur van Joy bij Joy Squad, uitte haar enthousiasme over de samenwerking en zei: “We zijn heel blij dat we zijn benoemd tot hoofdsponsor van de Event Tech Awards US & Canada. Bij Joy Squad hebben we een passie voor het verleggen van de grenzen van evenemententechnologie en het leveren van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten. Deze sponsoring bevestigt opnieuw onze toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in de evenementensector.”

Joy Squad nodigt bezoekers uit om langs te komen bij hun stand op Event Tech Live om te ontdekken hoe hun aanpasbare photo booth-activaties elke evenementervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Event Tech Live is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 1 en 2 mei in het Expo World Market Center in Las Vegas. Schrijf u vandaag nog in om deel uit te maken van dit spannende evenement!

Floris Hekkink

Share
Published by
Floris Hekkink

Recent Posts

Een Zweedse familie van grote bedrijven neemt een van de grootste windenergiebouwbedrijven van Finland over

EQT, de aandeleninvesteringsmaatschappij van de familie Wallenberg, heeft een koopbod gedaan op OX2, de grootste…

46 seconden ago

Een panel van CAST-leden bespreekt de voordelen van bodemgezondheidspraktijken

Tijdens een recente paneldiscussie bespraken deskundigen de voordelen van bodemgezondheidspraktijken bij het verbeteren van de…

2 minuten ago

Van popcultuur tot vrije meningsuiting tot netwerktechnologie: een transformatieve reis

Als eerstejaarsstudente die vanuit Bangalore, India, naar Penn kwam, had Anika Gururaj geen duidelijk idee…

5 minuten ago

Twisted graphene creates 1D superconductors through domain walls – Physics World

Het is gebleken dat domeinmuren in gedraaid grafeen eendimensionale supergeleiders creëren, zoals gerapporteerd door Physics…

6 minuten ago

AI-aangedreven draagbare tests voor diabetische retinopathie

De AEYE-DS-technologie heeft goedkeuring van de FDA gekregen en is momenteel beschikbaar voor commercieel gebruik…

9 minuten ago

De nieuwe sportserie van Netflix wordt geleid door Simone Biles

Getty Images kondigt een nieuwe samenwerking aan met Netflix en het Internationaal Olympisch Comité om…

11 minuten ago