The Daily Freeman: New York Health Act brengt hoop op een betere gezondheid
Nieuws

The Daily Freeman: New York Health Act brengt hoop op een betere gezondheid

Mis deze flash-uitverkoop niet voor standaard digitale toegang. Voor slechts € 6,- heb je een heel jaar toegang. Als u al abonnee bent, hoeft u alleen maar in te loggen om van deze deal te profiteren.

Voor degenen die gemakkelijk toegang hebben tot artsen en een goede verzekeringsdekking hebben, mag u zich gelukkig prijzen. Het vakgebied van de geneeskunde is aan het veranderen, waarbij de nadruk ligt op winst boven patiëntenzorg. Lange wachttijden, voorafgaande toestemming, goedkopere medicijnen en andere kostenbesparende maatregelen zijn de nieuwe norm geworden.

Er is echter hoop dankzij de New York Health Act, een door de overheid beheerd programma vergelijkbaar met Medicare. Dit plan heeft tot doel prioriteit te geven aan de patiëntenzorg en dekking te bieden voor alle New Yorkers. Het heeft een haalbaar budget en redelijke vergoedingen op basis van inkomen. Hoewel het plan klaar is voor implementatie, moeten meer organisaties zich aansluiten. Andere staten werken ook aan soortgelijke initiatieven.

Voor meer informatie over de New York Health Act en de potentiële impact ervan kunt u online naar meer informatie zoeken. Dit gedurfde plan zou een revolutie teweeg kunnen brengen in de gezondheidszorg in New York en daarbuiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER