Herengolf en dameswaterpolo behalen de 2e plaats op de Pac-12-ranglijst
Sport

Herengolf en dameswaterpolo behalen de 2e plaats op de Pac-12-ranglijst

Het was een druk weekend voor verschillende Cal-sportteams, met opmerkelijke prestaties in verschillende competities. Het Cal herengolfteam eindigde als tweede op de Pac-12-kampioenschappen in Arizona, waarbij Ethan Fang, Sampson Zheng en Eric Lee individueel in de top-13 eindigden. Dit was het beste resultaat voor de Bears sinds 2016, met de hoop op een bod op de NCAA regionals in mei.

Ondertussen verzekerde het Cal dameswaterpoloteam zich van een tweede plaats bij de MPSF-kampioenschappen, nadat ze voor het eerst sinds 2011 doorgingen naar het titelspel. Ondanks een verlies tegen UCLA leverden opvallende spelers als Rozanne Voorvelt en Mary Dempsey een belangrijke bijdrage met hun doelpunten maken. De Bears zullen nu voor het eerst de NCAA-kampioenschappen organiseren in het Spieker Aquatics Complex.

Een andere prestatie was dat het Cal beachvolleybalteam voor het derde jaar op rij een plek verdiende in de NCAA-kampioenschappen, waarmee het een programma-beste nr. 7 plaats veiligstelde. Ze zullen het in de eerste ronde opnemen tegen Long Beach State, in de hoop hun overwinning op hen van het toernooi van vorig jaar te herhalen. Met zes Pac-12-teams in het NCAA-veld belooft de concurrentie hevig te worden, waarbij het beste geplaatste USC mikt op een vierde opeenvolgende nationale titel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER